مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی با حضور در اردوی راه اشتغال ویژه فرزندان شاهد و ایثارگر با اشاره به طرح های جدید دولت در زمینه اشتغال و مهارت آموزی بر ترویج فرهنگ کارآفرینی و مهارت آموزی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی در این جلسه مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با اشاره به نامگذاری سال جاری آموزش های فنی و حرفه ای را یکی از ابزارهای مهم و اساسی در تحقق این شعار برشمرد. وی با بیان اهمیت آموزشهای فنی و حرفه ای با اشاره به کارکرد و فعالیت های آموزش فنی و حرفه ای گفت: آموزش فنی و حرفه ای متولی آموزشهای مهارتی بین سطوح تحصیلی در سطح استان می باشد و فعالیتهای خود را با هدف تربیت نیروی کار ماهر ، نیمه ماهر و ارتقاء مهارت نیروی کار شاغل در دو بخش دولتی و غیر دولتی به انجام میرساند . خوش آیند افزود: رکن اصلی فعالیتهای این اداره ، آموزش و مهارت آموزی است که ماموریت و هویت اصلی آن را شکل می دهد و در قالب دوره های 10 تا 1090 ساعته با آموزش در مراکز ثابت و شعب شهری ، آموزش در مناطق روستایی و عشایری، صنایع و صنوف، جوار دانشگاهی، پادگان، زندان و آموزشگاههای آزاد نسبت به تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز حوزه های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و فرهنگ و هنر در استان اقدام می نماید. وی ادامه داد جامعه هدف این اداره کل کارجویان ، روستاییان ، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و زنان خانه دار ، دانش آموزان ، سربازان پادگانها ، زندانیان، شاغلین صنایع و صنوف و تمامی کسانی که بدنبال مهارت هستند می باشد و تمامی خدمات آموزشی ارائه شده در بخش دولتی رایگان می باشد. مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای در ادامه ضمن بیان اهمیت مهارت آموزی با توجه به محدودیت ها در استخدام دولتی بر ترویج فرهنگ کارآفرینی و اشتغال تاکید کرد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان که در جمع فرزندان معزز شاهد و ایثارگر سخن می گفت به طرح های جدید دولت در زمینه مهارت آموزی و اشتغال اشاره کرد و دو طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی و کارآموزی در محیط واقعی کار را از طرح های مهم در این حوزه برشمرد. وی با بیان اینکه در آموزش فنیوحرفهای شیوههای آموزشی متفاوت وجود دارد، افزود: مراکز سیار، مراکز ثابت، جوار زندانها و جوار دانشگاهها از شیوههای آموزشی در ارائه آموزشهای مهارتی است. مدیرکل آموزش فنیوحرفهای خراسانجنوبی با بیان اینکه شیوه آموزش در محیط واقعی کار، مصوبه شورای عالی اشتغال بود، ادامه داد: در شیوههای آموزشی که وجود دارد افراد در کارگاهها آموزش میبینند اما در این شیوه کار، کارآموز در کنار استاد در یک فضای واقعی آموزش میبیند. خوشآیند با بیان اینکه پایداری و ثبات اشتغال در این شیوه بیشتر از آموزش است، تصریح کرد: آشنایی با محیط کسب و کار، افزایش اعتماد بهنفس و خودباوری در کارآموزان، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصاً در حوزه صنایعدستی و کمک به بنگاههای فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، از اهداف طرح مهارتآموزی در محیط واقعی کار است. خوش آیند در پایان با اشاره به برنامه های جدید اشتغال از اجرای۲ برنامه ملی ایجاد اشتغال با عنوان ایجاد اشتغال روستایی و عشایری و برنامه فراگیر اشتغال سال 96 خبر داد و افزود برای اشتعال روستایی و عشایری 20 هزار میلیارد تومان از سوی بانکها تامین مالی شده است.