بنابر گزارش روابط عمومی مرکز سرایان: همزمان با پایان دوره آموزشی آشپزی و دسرساز سنتی مسابقه آشپزی بین کارآموزان برگزار گردید که هر کارآموز یک نوع غذا و سالاد یا دسر و دمنوش تهیه کرده و در این رقابت شرکت کرده اند. لازم بذکر است  که از نکات قابل توجه در این رقابت استفاده از مواد مصرفی سالم و مقوی بوده تا علاوه بر طعم خوب داشتن، برای بدن نیز مفید باشد این رقابت با داوری آقای فولادی مسئول رستوران بهشت فردی با تجربه پایان رسید .در پایان این مسابقه علی راهی رئیس مرکز، در مورد مفید بودن این آموزش ها در صمیمیت بخشی زندگی های مشترک سخنرانی کردند و از افراد برتر این مسابقه قدردانی شد.