به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خرسان جنوبی در این نشست مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای ضمن ابراز خوشحالی از وجود تعامل و نگرش بسیار خوب دانشگاه بیرجند در حوزه مهارت آموزی و کار آفرینی گفت : توسعه مرکز مهارت آموزی دانشگاه، استفاده از ظرفیت اساتید دانشگاه بیرجند، برنامه ریزی آموزشی در بخش مهارت آموزی دانشگاه و ایجاد دپارتمان تخصصی معدن و کشاورزی با کمک دانشگاه بیرجند به عنوان مهمترین زمینههای همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان با دانشگاه بیرجند خواهد بود .
دکتر محمد علی عرب در ادامه گزارشی از همکاری چندین ساله اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی با دانشگاه بیرجند شامل بررسی عملکرد دورههای آموزشی، کسب مدال طلای المپیاد ملی مهارت، شرکت کارآموزان در المپیادهای ملی مهارت، برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان دانشگاه، دورههای آموزشی انرژی نو و مشاوره انرژی، تعامل با اساتید دانشگاه در برگزاری دورهها و جذب سرباز مربی ارائه نمود .
وی اظهار داشت : از سال ۹۳ تا کنون بیش از ۷۸ دوره آموزشی با ۲۲۵ هزار و ۳۴۰ نفر ساعت در دانشگاه بیرجند اجرا شده که بموجب آن ۱۱۳۶ نفر زیر چتر مهارتی این اداره کل قرار گرفته اند .
دکتر احمد خامسان در این دیدار به شعار دانشگاه بیرجند مبنی بر «دانشگاه بیرجند، جامعه محور، مهارت آموز و کارآفرین» اشاره کرد و از ظرفیتهای دانشگاه جهت همکاری با اداره کل فنی و حرفهای خراسان جنوبی یاد کرد و گفت: امیدوارم بتوانیم گامی در جهت مهارت آموزی جوانان برداریم..
دکتر حمیدرضا نجفی، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه از تحول ایجاد شده در حوزه مهارت آموزی سخن گفت و با اشاره به ایجاد نقشه رشد متناسب هر رشته در دانشگاه بیرجند بر اهتمام دانشگاه در مهارت آموزی به دانشجویان تأکید کرد. .دکتر نجفی همچنین به ظرفیت برگزاری مجازی دورههای مهارت افزایی در دانشگاه بیرجند اشاره کرد و پیشنهاد استفاده از این ظرفیت حتی بعد از دوران کرونا را برای برگزاری دورههای مهارتآموزی داد.
شایان ذکر است، قبل از برگزاری نشست، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان به همراه رئیس دانشگاه بیرجند از کارگاههای مهارت آموزی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.