به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان جنوبی صبح امروز مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان با شهردار بیرجند دیدار و گفتگو کرد .
در این نشست سازنده دکتر محمد علی عرب با تاکید بر ضرورت فرهنگ مهارت آموزی در راستای تقویت حقوق شهروندی در استان گفت : هم اکنون یکی از دغدغه های اساسی بخش خصوصی فعال در مهارت آموزی ضعف در تامین مکان و فضای مورد نیاز می باشد .

وی از شهردار بیرجند خواست در راستای رفع این دغدغه ها و نیز متمرکز ساختن خدمات آموزشی در یک منطقه در راستای ارائه تسهیلات مناسبتر به متقاضیان مهارت آموزی از جمله ارائه آموزشهای با کیفیت تر و ارزان تر در بخش خصوصی (آموزشگاههای آزاد وابسته به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای )با واگذاری زمین در محدوده شهری مساعدت نماید .
دکتر جاوید با استقبال و تاکید بر اهمیت موضوع گفت : این مهم در قالب تفاهم نامه ای پیگیری و اجرا خواهد شد .