به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان نهبندان : این دوره آموزشی در حال حاضر به صورت حضوری و با حضور ۲۹ نفر در حال اجرا می باشد.
🔹مهارت آموزان دوره آموزشی شیرینی پز شیرینی های خشک را به مدت ۲۶۰ ساعت که شامل ۴۰ ساعت تئوری و ۲۲۰ ساعت عملی و شامل شایستگیهای ذیل می باشد را فرا می گیرند.
۱- تهیه مواد اولیه، آماده سازی آنها و نگهداری تا زمان مصرف
۲- تهیه توزیع و اندازه گیری مواد اولیه
۴- شستشو سرویس و نگهداری دستگاه ها و وسایل شیرینی پزی
۵- تهیه کوکیز خانگی
۶- طرز تهیه کیک نارگیلی گردویی
۷- تهیه پادرازی
۸- تهیه شیرینی مارمالادی
۹- تهیه شیرینی باقلوا و قطاب و انواع شیرینی